Body & Bess

Body & Bess 

De beste, natuurlijke oplossing bieden voor ieder huidtype, daar tekenen we voor.

Body&Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf dat sinds 2013 natuurlijke verzorging brengt op basis van een hoge concentratie aan natuurlijke, actieve bestanddelen met als doel de huidweerstand te versterken en op te bouwen, de celgroei te stimuleren en de huid te beschermen en herstellen.
Kortom: Met Body&Bess gaat de huid heropleven.

Bij Body&Bess worden geen parabenen toegevoegd en zijn alle producten volledig dierproefvrij.

Het verhaal startte met een eerste gamma verzorgingsproducten op basis van frambozenpitolie voor de meest gevoelige, droge en veeleisende huiden. Deze productenreeks kreeg later de naam Hydro Sensitive. Intussen werd ook een tweede gamma op de markt gebracht op basis van rijstpoeder dat zich richt naar het herstel van de gemengde en onzuivere huid; het Skin Control gamma genaamd.

Body&Bess blijft op continue basis verder ontwikkelen met de meest innovatieve, natuurlijke ingrediënten op de markt met als doel een compact doch volledig assortiment aan te bieden voor iedere huidbehoefte.

Hydro Sensitive

Dit gamma op basis van hoge concentraties frambozenpitolie, biedt een oplossing naar de droge, gevoelige en veeleisende huid.

Skin Control

Dit gamma op basis van rijstpoeder, richt zich naar de onzuivere, gemengde huid.

Zeer zuinig in gebruik!!


Voor elke huid/lichaam


Hydro Sensitive (droge, gevoelige en veeleisende huid.)


Skin Control (onzuivere, gemengde huid)